Benan, D. ., , H. K. . &, E. D. (2022). Current Extraction and Instrumental Characterization Processes in Vegetable Oil Technology. Journal of Characterization, 0(1),1 - 14.
Dinç,, , G. B., , A., , M. &. K. &, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Dinç,, , G. B. &. Ş. &, Z. . (2019). Şifalı Bitkilerimizden Zerdeçalın Özellikleri ve Önemi, HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, 21.06.2019
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Şimşek,, , Z. &. D. &, G. B. . (2019). Bitkilerdeki Fonksiyonel Gıda Bileşeni Antosiyaninler Üzerine Bir İnceleme, HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, 21.06.2019