-
Lisans / 2022-2023
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI I
-
Lisans / 2021-2022
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI I
-
Lisans / 2021-2022
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI II
-
Lisans / 2022-2023
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI II
-
Lisans / 2019-2020
GASTRONOMİ TARİHİ
-
Lisans / 2022-2023
GASTRONOMİ TARİHİ
-
Lisans / Bahar Dönemi /
Gastronomi Tarihi
-
Lisans / 2019-2020
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ
-
Lisans / Bahar Dönemi /
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
-
Lisans / 2019-2020
HİJYEN VE SANİTASYON
-
Önlisans / 2018-2019
HİJYEN VE SANİTASYON
-
LİSANS / Güz Dönemi /
HİJYEN VE SANİTASYON
-
Lisans / 2020-2021
İÇECEK HAZIRLAMA SUNUM VE SERVİS TEKNİKLERİ
-
Lisans / 2022-2023
İLERİ DÜZEY PASTACILIK
-
Lisans / 2021-2022
İLERİ DÜZEY PASTACILIK
-
Lisans / 2022-2023
MUTFAK SANATLARI VE YÖNETİMİ
-
Önlisans / 2018-2019
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ
-
Önlisans / 2018-2019
PASTANE ÜRÜNLERİ
-
Lisans / 2020-2021
PROFESYONEL MUTFAK YAŞAMINA GİRİŞ
-
Lisans / 2022-2023
PROFESYONEL MUTFAK YAŞAMINA GİRİŞ
-
Lisans / 2018-2019
TÜRK MUTFAĞI I
-
Lisans / 2022-2023
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
-
Lisans / 2021-2022
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
-
Lisans / 2022-2023
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II
-
Önlisans / 2018-2019
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ
-
Yüksek Lisans / Güz Dönemi / 2023-2024
Yiyecek Tarihi
-
Lisans / 2020-2021
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ
-
Lisans / 2020-2021
YİYECEK VE İÇECEK SERVİS UYGULAMALARI
-
Lisans / 2022-2023
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ UYGULAMALARI