Mobil Menü
Dr. Öğr. Üyesi
Özkan Demir
Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Profil
Kişisel
Eğitim Bilgileri
Görevler / İş Deneyimi
ÜAK Temel Alan
Dersler
Projeler
Yönetilen Tezler
Yayınlar
Tasarım/ Patent/ Ödül
Sanatsal Faaliyetler
Bilgi Paylaşımlarım
Galeri
İletişim
Dersler
Dersler
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI I
İncele
Lisans / 2022-2023
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI I
İncele
Lisans / 2021-2022
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI II
İncele
Lisans / 2021-2022
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI II
İncele
Lisans / 2022-2023
GASTRONOMİ TARİHİ
İncele
Lisans / 2019-2020
GASTRONOMİ TARİHİ
İncele
Lisans / 2022-2023
Gastronomi Tarihi
İncele
Lisans / Bahar Dönemi /
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ
İncele
Lisans / 2019-2020
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
İncele
Lisans / Bahar Dönemi /
HİJYEN VE SANİTASYON
İncele
Lisans / 2019-2020
HİJYEN VE SANİTASYON
İncele
Önlisans / 2018-2019
HİJYEN VE SANİTASYON
İncele
LİSANS / Güz Dönemi /
İÇECEK HAZIRLAMA SUNUM VE SERVİS TEKNİKLERİ
İncele
Lisans / 2020-2021
İLERİ DÜZEY PASTACILIK
İncele
Lisans / 2022-2023
İLERİ DÜZEY PASTACILIK
İncele
Lisans / 2021-2022
MUTFAK SANATLARI VE YÖNETİMİ
İncele
Lisans / 2022-2023
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ
İncele
Önlisans / 2018-2019
PASTANE ÜRÜNLERİ
İncele
Önlisans / 2018-2019
PROFESYONEL MUTFAK YAŞAMINA GİRİŞ
İncele
Lisans / 2020-2021
PROFESYONEL MUTFAK YAŞAMINA GİRİŞ
İncele
Lisans / 2022-2023
TÜRK MUTFAĞI I
İncele
Lisans / 2018-2019
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
İncele
Lisans / 2022-2023
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
İncele
Lisans / 2021-2022
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II
İncele
Lisans / 2022-2023
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ
İncele
Önlisans / 2018-2019
Yiyecek Tarihi
İncele
Yüksek Lisans / Güz Dönemi / 2023-2024
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ
İncele
Lisans / 2020-2021
YİYECEK VE İÇECEK SERVİS UYGULAMALARI
İncele
Lisans / 2020-2021
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ UYGULAMALARI
İncele
Lisans / 2022-2023