Mobil Menü
Dr. Öğr. Üyesi
Zeynep Şimşek
Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Profil
Kişisel
Eğitim Bilgileri
Görevler / İş Deneyimi
ÜAK Temel Alan
Dersler
Projeler
Yönetilen Tezler
Yayınlar
Tasarım/ Patent/ Ödül
Sanatsal Faaliyetler
Bilgi Paylaşımlarım
Galeri
İletişim
Dersler
Dersler
BESLENME BİLİMİ VE SAĞLIK
İncele
Yüksek Lisans / 2022-2023
BESLENME İLKELERİ
İncele
Lisans / 2019-2020
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ
İncele
Yüksek Lisans / 2021-2022
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
İncele
Önlisans / 2017-2018
FONKSİYONEL GIDALAR
İncele
Önlisans / 2017-2018
GASTRONOMİDE DUYUSAL ANALİZ
İncele
Yüksek Lisans / 2021-2022
GIDA BİLİMİ
İncele
Lisans / 2019-2020
GIDA BİLİMİ
İncele
Lisans / 2021-2022
GIDA KATKI MADDELERİ
İncele
Önlisans / 2010-2011
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
İncele
Lisans / 2021-2022
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
İncele
Önlisans / 2010-2011
GIDA MUHAFAZA METOTLARI
İncele
Önlisans / 2017-2018
GIDALAR VE ÖZELLİKLER I
İncele
Lisans / 2020-2021
GIDALAR VE ÖZELLİKLER II
İncele
Lisans / 2020-2021
GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ
İncele
Lisans / 2022-2023
HİJYEN VE SANİTASYON
İncele
Lisans / 2021-2022
HİJYEN VE SANİTASYON
İncele
Lisans / 2020-2021
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
İncele
Lisans / 2019-2020
MEYVE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ
İncele
Önlisans / 2017-2018
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
İncele
Önlisans / 2017-2018
ULUSLARARASI VE ULUSAL GIDA MEVZUATI
İncele
Yüksek Lisans / 2021-2022