Emin Akarçay
Öğr. Gör. Emin Akarçay

Kişisel

Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU 43530 PAZARLAR/KÜTAHYA
emin.akarcay@dpu.edu.tr
emin.akarcay@dpu.edu.tr
0 (274) 443 43 43

Eğitim Durumu

  • 2000 - 2004
    Gıda Mühendisliği Bölümü
    Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Lisans
  • 2004 - 2013
    Gıda Mühendisliği Bölümü
    Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Yüksek Lisans
  • 2014 - (devam ediyor)
    Kimya Bölümü
    Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Doktora

İdari Görevler

  • 2017 - 2018
    YÜKSEKOKUL SEKRETER VEKİLİ
    DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU
  • 2016 - (devam ediyor)
    GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI
    DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU
  • 2016 - 2019
    MÜDÜR YARDIMCILIĞI
    DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU

Akademik & İş Deneyimi

  • 2004 - 2007
    GIDA MÜHENDİSİ
    TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
    SİVAS TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ - KONTROL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
  • 2007 - 2013
    YLSY BURSİYERİ-AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI - GIDA MÜHENDİSLİĞİ
  • 2013 - (devam ediyor)
    ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
    DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
    PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU - GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yabancı Diller

  • 2014 YDS
    İngilizce - 82,5
  • 2018 Yökdil
    İngilizce - 90

Ödüller & Burslar

  • 2007 - MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
    YLSY BURSU

Yayınlarım

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler

  • Akarçay, E., 2017. Recent Developments for α-amylase Production and Applications-α-amilaz Üretimi ve Uygulamalarında Yeni Gelişmeler. International Congress on New Trends inScience, Engineering and Technology (ICONTRENDS). April 27-29, 2017 Barcelona / SPAIN.
  • Akarçay, E., 2017. The Use of Sustagrain with High β-glucan Content as Food Supply-Gıda Maddesi olarak Yüksek β-glukan İçerikli Sustagrain KullanımıInternational Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology (ICONTRENDS). April 27-29, 2017 Barcelona / SPAIN.
  • Akarçay, E., 2017. Glutamic Acid Production by Microbial Fermentation- Mikrobiyal Fermentasyon Yöntemi ile Glutamik Asit Üretimi. International Congress on New Trends inScience, Engineering and Technology (ICONTRENDS). April 27-29, 2017 Barcelona / SPAIN.
  • Akarçay, E. and SAYASLAN, A. 2008. Dietary Fiber and Nutritionally Important Starch Fractions in Roasted Whole-Grain Chickpea, Corn and Wheat Snacks. ICC Bosphorus 2008, İstanbul.
  • Oğuz, A., Akarçay, E., Telaşeli, Ö., and SAYASLAN, A. 2006. Developments, Properties and Uses of Reduced-Amylose, Amylose-Free And High-Amylose Wheats, Cereal 2006-Cereal Products Technology Congress and Exhibition. Bulletins Brochure pp.220-227, University Of Gaziantep, TURKEY
  • Telaşeli, Ö., Akarçay, E., Oğuz, A., and SAYASLAN, A. 2006. Wet-Milling Of Wheat: Starch And Gluten Production, Cereal 2006-Cereal Products Technology Congress and Exhibition. Bulletins Brochure pp.228-240, University Of Gaziantep, TURKEY
  • Akarçay, E., Oğuz, A., Telaşeli, Ö., and SAYASLAN, A. 2006. Digestion Rate and Extent of Starch in Foods With Respect To Healthy Nutrition, Cereal 2006-Cereal Products Technology Congress and Exhibition. Bulletins Brochure pp.210-219, University Of Gaziantep, TURKEY
* Bu içerik 25.02.2021 04:14 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.
Tweet