Kişisel
Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU
43530 PAZARLAR/KÜTAHYA
emin.akarcay@dpu.edu.tr
emin.akarcay@dpu.edu.tr
0 (274) 443 43 43
Eğitim Durumu
-
2000 - 2004
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Lisans
-
2004 - 2013
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Yüksek Lisans
-
2014 - (devam ediyor)
Kimya Bölümü
Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Doktora
İdari Görevler
-
2017 - 2018
YÜKSEKOKUL SEKRETER VEKİLİ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2016 - (devam ediyor)
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2016 - 2019
MÜDÜR YARDIMCILIĞI
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU
Akademik & İş Deneyimi
-
2004 - 2007
GIDA MÜHENDİSİ
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
SİVAS TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ - KONTROL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
-
2007 - 2013
YLSY BURSİYERİ-AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI - GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2013 - (devam ediyor)
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU - GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yabancı Diller
-
2014 YDS
İngilizce - 82,5
-
2018 Yökdil
İngilizce - 90
Yayınlarım
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler
- Akarçay, E., 2017. Recent Developments for α-amylase Production and Applications-α-amilaz
Üretimi ve Uygulamalarında Yeni Gelişmeler. International Congress on New Trends inScience, Engineering and Technology (ICONTRENDS). April 27-29, 2017 Barcelona / SPAIN.
- Akarçay, E., 2017. The Use of Sustagrain with High β-glucan Content as Food Supply-Gıda Maddesi
olarak Yüksek β-glukan İçerikli Sustagrain KullanımıInternational Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology (ICONTRENDS). April 27-29, 2017 Barcelona / SPAIN.
- Akarçay, E., 2017. Glutamic Acid Production by Microbial Fermentation- Mikrobiyal Fermentasyon
Yöntemi ile Glutamik Asit Üretimi. International Congress on New Trends inScience, Engineering and Technology (ICONTRENDS). April 27-29, 2017 Barcelona / SPAIN.
- Akarçay, E. and SAYASLAN, A. 2008. Dietary Fiber and Nutritionally Important Starch Fractions in Roasted Whole-Grain Chickpea, Corn and Wheat Snacks. ICC Bosphorus 2008, İstanbul.
- Oğuz, A., Akarçay, E., Telaşeli, Ö., and SAYASLAN, A. 2006. Developments, Properties and Uses of Reduced-Amylose, Amylose-Free And High-Amylose Wheats, Cereal 2006-Cereal Products Technology Congress and Exhibition. Bulletins Brochure pp.220-227, University Of Gaziantep, TURKEY
- Telaşeli, Ö., Akarçay, E., Oğuz, A., and SAYASLAN, A. 2006. Wet-Milling Of Wheat: Starch And Gluten Production, Cereal 2006-Cereal Products Technology Congress and Exhibition. Bulletins Brochure pp.228-240, University Of Gaziantep, TURKEY
- Akarçay, E., Oğuz, A., Telaşeli, Ö., and SAYASLAN, A. 2006. Digestion Rate and Extent of Starch in Foods With Respect To Healthy Nutrition, Cereal 2006-Cereal Products Technology Congress and Exhibition. Bulletins Brochure pp.210-219, University Of Gaziantep, TURKEY
* Bu içerik 25.02.2021 04:14 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.