Hilal Kılmanoğlu
Öğr. Gör. Hilal Kılmanoğlu

Kişisel

Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi
Turgut özal mah. Mitat paşa cad. No:83 DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu Pazarlar/Kütahya
hilal.kilmanoglu@dpu.edu.tr
0 (274) 443 43 43

Eğitim Durumu

  • 2010 - 2015
    Gıda mühendisliği
    Çanakkale 18 mart üniversitesi - Lisans
  • 2015 - 2017
    Gıda mühendisliği
    Çanakkale 18 mart üniversitesi - Yüksek Lisans
  • 2018 - (devam ediyor)
    Gıda Mühendisliği
    Yıldız teknilk üniversitesi - Doktora

Akademik & İş Deneyimi

  • 2016 - 2017
    Gıda Mühendisi
    Öztürk Süt ve Süt Ürünleri
    Üretim - üretim

Projelerim

  • 2020 - (devam ediyor)
    Glutensiz Mutfak
    Kurum  :    Kalkınma Bakanlığı
    Görevi  :    Araştırmacı
  • 2017 - 2008
    Farklı Ön İşlem ve Enzimatik Hidroliz Uygulamalarıyla Domates ve Biber Küspelerinden Elde Edilen Bazı Uçucu Ester ve Alkol Türevi Bileşiklerin Üretim Miktarlarının Arttırılması
    Kurum  :    -Tübitak 1002
    Görevi  :    Bursiyer
  • 2014 - 2014
    kendi kendini temizleyen yağ itici cam ve seramik yüzeylerin sentezi
    Kurum  :    TÜBİTAK
    Görevi  :    lisans bursiyeri

Yabancı Diller

  • 2017 yök-dil
    ingilizce - 81,25

Ödüller & Burslar

  • 2013 - Çanakkale 18 mart üniversitesi
    Mühendislik fakültesi ikincilik ödülü
  • 0 - /
  • 0 - /

Derslerim

  • Ön Lisans
    Genel Mikrobiyoloji
  • Ön Lisans
    Meyve ve Sebze Teknolojisi
  • Ön Lisans
    Gıda Mikrobiyolojisi
  • Ön Lisans
    Süt Teknolojisi

Yayınlarım

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler

  • Alkay, z., Kılmanoğlu, H. & Durak, M. Z. (2020). Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (), - .
  • Kılmanoğlu, H., İşleten, H. M., Güneşer, O. & Yüceer, Y. (2020). Optimization of Pretreatment and Enzymatic Hydrolysis Conditions of Tomato Pomace for Production of Alcohols and Esters by Kluyveromyces marxianus. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, (), - .

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler

  • Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Comparison of Different Methods Used To Obtain Cherry Kernel Oil, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
  • Kılmanoğlu, H. & Durak, M. Z. (2020). Microbial and Physicochemical Properties of Kombucha Fermentation and Alternate Substrate Sources:A Review, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
  • Kılmanoğlu, H., Alkay, Z. & Durak, M. Z. (2018). Antifungal Özelliklere Sahip Laktik Asit Bakterileri Kullanılarak Beyaz Ekmekte Küflenmenin Engellenmesi ve Raf Ömrünün Uzatılması, Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26.10.2018

Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler

  • Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
  • Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
  • Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020
* Bu içerik 25.02.2021 03:45 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.
Tweet