Evliya Çelebi Yerleşkemizin Girişine DPÜ GSF Dokunuşu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi giriş yolu üzerinde bulunan alt geçit Rektörlüğümüzün isteği üzerine Güzel Sanatlar Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından tasarlanan ve tropikal kuşlardan oluşan kompozisyonla renklendirildi.

Evliya Çelebi Yerleşkesi giriş yolu üzerinde bulunan alt geçit Güzel Sanatlar Fakültemiz tarafından resimlendi.

Alt geçit duvar resim çalışmasının ilk bölümü, Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan tarafından Görsel İletişim Tasarımı ve Resim Ana Sanat Dalı öğrencilerimizin katılımıyla tamamlandı. Çalışmanın ikinci kısmını oluşturan diğer tasarım ise yerleşke çıkış kısmında bulunan alt geçit üzerine yapıldı. Bu kısmın tasarımını da yine Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. İlhami Diksoy’un eş güdümünde Görsel İletişim Tasarımı 4. sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları II dersinin uygulaması kapsamında tamamlandı.

Alt geçitlerde yapılan düzenlemelerden sonra çalışmaya katılan akademisyenlerimize ve öğrencilerimize Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve GSF Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin'in katıldığı törenle teşekkür belgesi sunuldu.

Toplantıda ayrıca Uluslararası Tütünsüz Hayat afiş yarışmasında da sergileme alan 20 öğrenciye teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mayıs 2022, Salı / 2266 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler