Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksek Okulu, Pazarlar, Kütahya
meryem.akbas@dpu.edu.tr
0 (274) 4436332
Eğitim Durumu
2008 - 2012
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ - Lisans
2015 - 2018
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ - Yüksek Lisans
2018 - (devam ediyor)
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ - Doktora
Akademik & İş Deneyimi
2012 - 2013
SORUMLU YÖNETİCİ
TAŞHAN ET ENTEGRE TESİSİ
ENTEGRE - ÜRETİM
2013 - 2016
SORUMLU YÖNETİCİ
TEYVAŞ TOPLU YEMEK HİZMETLERİ
ÜRETİM - YÖNETİM
2018 - 2018
AR-GE MÜHENDİSİ
HANIMELİ UNLU MAMÜLLER
AR-GE - PROJE YÖNETİMİ
Projelerim
2020 - (devam ediyor)
Glutensiz Mutfak
Kurum :
Kalkınma Bakanlığı
Görevi : Yürütücü
Yabancı Diller
2017 YÖKDİL
İNGİLİZCE - 80,00
Üye Olunan Dernek & Meslek Odaları
2018 - (devam ediyor)
TRAKYA ÇÖLYAK VE SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ
Ödüller & Burslar
0 - /
Derslerim
ÖN LİSANS
Arama Kurtarma Bilgisi
ÖN LİSANS
Bina Yönetim Sistemleri
ÖN LİSANS
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
ÖN LİSANS
Gıda Muhafaza Metotları
ÖN LİSANS
İletişim
ÖN LİSANS
Matematik
ÖN LİSANS
SEBZE VE MEYVE TEKNOLOJİSİ
Önlisans
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
Önlisans
Fonksiyonel Gıdalar
Önlisans
Hijyen ve Sanitasyon
Önlisans
İş Hijyeni
Önlisans
Mesleki Yabancı Dil 2
Yayınlarım
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M., Güleç, H. A. & Bağcı, U. (2019). Coupling reverse osmosis and osmotic distillation for clarified pomegranate juice concentration: Use of plasma modified reverse osmosis membranes for improved performance. Innovative Food Science Emerging Technologies, (52), 213 - 220.
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler
Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Comparison of Different Methods Used To Obtain Cherry Kernel Oil, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
Akbaş, M., Yaman, T. & Yaman, H. (2018). Glutensiz ürünlerde kullanılan farklı katkı maddeleri,, 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), 02.05.2018
Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M., Güleç, H. A. & Bağcı, U. (2018). Surface modification of commercial cellulose acetate reverse osmosis membranes by atmospheric plasma treatment,, 1st International Balkan Chemistry Congress,, 17.09.2018
Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M. & Güleç, H. A. (2018). Modification of aromatic polyamide thin film composite reverse osmosis membranes by atmospheric plasma treatment,, International Conference On Agricultural, Biological And Life Science, 03.09.2018
Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler
Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020
Onsekizoğlu, B. P., Güleç, H. A. & Akbaş, M. (2016). Ticari poliamid ters ozmoz membranlarının vakum plazma teknolojisi ile süperhidrofilik yönde modifikasyonu,, Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05.10.2016
* Bu içerik 25.02.2021 05:04 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.