Atmosferik Plazma ve Ultrason Uygulamaları ile Nişasta Modifikasyonu ve Karakterizasyonu
Kurum :
Görevi : Araştırmacı
2022 - 2023
Kütahya‘da Yetişen Yerel Gelincik Elması (Malus spp.), Cücem Eriği (Prunus spp.) ve Hüsnü-Yusuf Armudu
(Pyrus spp.) Meyve Çeşitlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Kurum :
Görevi : Araştırmacı
2020 - 2022
Glutensiz Mutfak
Kurum :
Görevi : Yürütücü
2016 - 2018
Yüksek Kalitede Berrak Nar Suyu Konsantresi Üretiminde Entegre Membran Sistemi Tasarımı ve Plazma Teknolojisi ile Sistem Performansının Geliştirilmesi
Kurum :
Görevi : Araştırmacı
Yabancı Diller
2017 YÖKDİL
İngilizce - 80.0
2022 YÖKDİL
İngilizce - 71,25000
Ödüller & Burslar
2012 - Mühendislik Fakültesi İkincilik
Trakya Üniversitesi
Dersler
Önlisans / 2019-2020
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
Önlisans / 2019-2020
Arama Kurtarma Bilgisi
Önlisans / 2019-2020
Bina Yönetimi Sistemleri
Önlisans / 2019-2020
Et ve Ürünleri Teknolojisi
Önlisans / 2019-2020
Fonksiyonel Gıdalar
Önlisans / 2019-2020
Gıda Muhafaza Metotları
Önlisans / 2019-2020
Hijyen ve Sanitasyon
ÖN LİSANS / Güz Dönemi /
İletişim
Önlisans / 2019-2020
İş Hijyeni
Önlisans / 2019-2020
Matematik
Önlisans / 2019-2020
Mesleki Yabancı Dil 2
ÖN LİSANS / Güz Dönemi /
SEBZE VE MEYVE TEKNOLOJİSİ
Yayınlar
Kitaplar
Makaleler
Akbaş, M. &, K. H. (2022). Evaluation of The Effects of The Use of Vegetable and Fruit Extracts on Bread Quality Properties. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 10(10),1838 - 1844. 10.24925/turjaf.v10i10.1838-1844.5168
Kılmanoğlu, H., , A. M., , K. S. &, T. Ş. (2022). The Effect of The Use of Fresh And Lyophilized Boza on Bread Quality Properties. THE JOURNAL OF FOOD, 6(47),1083 - 1091.
Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M., Güleç, H. A. & Bağcı, U. (2019). Coupling reverse osmosis and osmotic distillation for clarified pomegranate juice concentration: Use of plasma modified reverse osmosis membranes for improved performance. Innovative Food Science Emerging Technologies, (52),213 - 220.
Bildiriler
Kılmanoğlu, H. &, A. M. (2021). Glutensiz Fırıncılık Ürünlerinde Kullanılan Unların Özellikleri, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu, 22.02.2021
Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020
Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Comparison of Different Methods Used To Obtain Cherry Kernel Oil, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
Akbaş, M., Yaman, T. & Yaman, H. (2018). Glutensiz ürünlerde kullanılan farklı katkı maddeleri,, 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), 02.05.2018
Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M. & Güleç, H. A. (2018). Modification of aromatic polyamide thin film composite reverse osmosis membranes by atmospheric plasma treatment,, International Conference On Agricultural, Biological And Life Science, 03.09.2018
Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M., Güleç, H. A. & Bağcı, U. (2018). Surface modification of commercial cellulose acetate reverse osmosis membranes by atmospheric plasma treatment,, 1st International Balkan Chemistry Congress,, 17.09.2018
Onsekizoğlu, B. P., Güleç, H. A. & Akbaş, M. (2016). Ticari poliamid ters ozmoz membranlarının vakum plazma teknolojisi ile süperhidrofilik yönde modifikasyonu,, Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05.10.2016
Editörlükler
* Bu içerik 07.04.2025 09:22 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.