Meryem Akbaş
Öğr. Gör. Meryem Akbaş

Kişisel

Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi
Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksek Okulu, Pazarlar, Kütahya
meryem.akbas@dpu.edu.tr
0 (274) 4436332

Eğitim Durumu

  • 2008 - 2012
    GIDA MÜHENDİSLİĞİ
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ - Lisans
  • 2015 - 2018
    GIDA MÜHENDİSLİĞİ
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ - Yüksek Lisans
  • 2018 - (devam ediyor)
    GIDA MÜHENDİSLİĞİ
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ - Doktora

Akademik & İş Deneyimi

  • 2012 - 2013
    SORUMLU YÖNETİCİ
    TAŞHAN ET ENTEGRE TESİSİ
    ENTEGRE - ÜRETİM
  • 2013 - 2016
    SORUMLU YÖNETİCİ
    TEYVAŞ TOPLU YEMEK HİZMETLERİ
    ÜRETİM - YÖNETİM
  • 2018 - 2018
    AR-GE MÜHENDİSİ
    HANIMELİ UNLU MAMÜLLER
    AR-GE - PROJE YÖNETİMİ

Projelerim

  • 2020 - (devam ediyor)
    Glutensiz Mutfak
    Kurum  :    Kalkınma Bakanlığı
    Görevi  :    Yürütücü

Yabancı Diller

  • 2017 YÖKDİL
    İNGİLİZCE - 80,00

Üye Olunan Dernek & Meslek Odaları

  • 2018 - (devam ediyor)
    TRAKYA ÇÖLYAK VE SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ

Ödüller & Burslar

  • 0 - /

Derslerim

  • ÖN LİSANS
    Arama Kurtarma Bilgisi
  • ÖN LİSANS
    Bina Yönetim Sistemleri
  • ÖN LİSANS
    Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
  • ÖN LİSANS
    Gıda Muhafaza Metotları
  • ÖN LİSANS
    İletişim
  • ÖN LİSANS
    Matematik
  • ÖN LİSANS
    SEBZE VE MEYVE TEKNOLOJİSİ
  • Önlisans
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
  • Önlisans
    Fonksiyonel Gıdalar
  • Önlisans
    Hijyen ve Sanitasyon
  • Önlisans
    İş Hijyeni
  • Önlisans
    Mesleki Yabancı Dil 2

Yayınlarım

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler

  • Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M., Güleç, H. A. & Bağcı, U. (2019). Coupling reverse osmosis and osmotic distillation for clarified pomegranate juice concentration: Use of plasma modified reverse osmosis membranes for improved performance. Innovative Food Science Emerging Technologies, (52), 213 - 220.

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler

  • Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Comparison of Different Methods Used To Obtain Cherry Kernel Oil, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
  • Akbaş, M., Yaman, T. & Yaman, H. (2018). Glutensiz ürünlerde kullanılan farklı katkı maddeleri,, 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), 02.05.2018
  • Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M., Güleç, H. A. & Bağcı, U. (2018). Surface modification of commercial cellulose acetate reverse osmosis membranes by atmospheric plasma treatment,, 1st International Balkan Chemistry Congress,, 17.09.2018
  • Onsekizoğlu, B. P., Akbaş, M. & Güleç, H. A. (2018). Modification of aromatic polyamide thin film composite reverse osmosis membranes by atmospheric plasma treatment,, International Conference On Agricultural, Biological And Life Science, 03.09.2018

Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler

  • Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
  • Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
  • Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020
  • Onsekizoğlu, B. P., Güleç, H. A. & Akbaş, M. (2016). Ticari poliamid ters ozmoz membranlarının vakum plazma teknolojisi ile süperhidrofilik yönde modifikasyonu,, Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05.10.2016
* Bu içerik 25.02.2021 05:04 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.
Tweet