MİKROENKAPSÜLE ARI SÜTÜ ÜRETİMİ KAPSÜLLERİN, TAZE VE LİYOFİLİZE ARI SÜTÜ İLE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE BİYOLOJİK AKTİVİTELERİ YÖNÜNDEN KIYASLANMASI VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ
Kurum :
Görevi : Araştırmacı
Yabancı Diller
2018 YÖKDİL
İngilizce - 85.0
Ödüller & Burslar
2018 -
Best Poster Presentation Award
2017 -
INDC 2017 Poster üçüncülüğü
Yayınlar
Kitaplar
Makaleler
Ulubayram, N. &, Y. Ç. A. (2023). Microencapsulated and Fresh Royal Jelly: Monitoring 10-HDA Content, Antibacterial and Antifungal Activity at Different Storage Periods. FapUNIFESP (SciELO), 66(), - . 10.1590/1678-4324-2023220203
Dündar, A. N., , C. A., , A. S., , O. N., , T. G., , D. A. F., , D. H. &, O. R. A. (2022). The role of microencapsulation in maintaining biological activity of royal jelly: comparison with biological activity and bioaccessibility of microencapsulated, fresh and lyophilized forms during storage. Wiley, 102(), - . 10.1002/jsfa.11905
Bildiriler
Ulubayram, N., , Y. Ç. A. &, Ö. T. S. (2022). Arı Sütü Tazeliğinin Belirlenmesinde Yenilikçi Yaklaşımlar, 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, 21.03.2022
Ordu, N., , C. A. &, Ö. T. S. (2020). Arıcılık Ürünlerinin Muhafazasında Yenilikçi Bir Yaklaşım: Mikroenkapsülasyon, TÜRKİYE 13. GIDA KONGRESİ, 21.10.2020
Ordu, N. & Cinar, A. (2018). The Potential Inhibitory Effect of Pollen Extracts on Fungi, IX International Scientific Agriculture Symposium ”Agrosym 2018”, 04.10.2018
Ordu, N. & Cinar, A. (2018). The Biological Properties Some Bee Products’ International Conference on Raw Materials to Processed Foods, International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11.04.2018
Dündar, A. N., Cinar, A., Ordu, N., Ozen, S., Merve, A. & Göçmen, D. (2018). POTENTIAL HEALTHY FOOD INGREDIENT: INULA VISCOSA, 17th INTERNATIONAL NUTRITION AND DIAGNOSTICS CONFERENCE, 04.10.2018
Ordu, N. & Cinar, A. (2018). The New Trend in Apitherapy: Bee Bread, IX International Scientific Agriculture Symposium ”Agrosym”, 04.10.2018
Güneş, M. E., Ordu, N. & Çınar, A. (2018). Yalova İli Kestane Ballarının Antimikrobiyal, Antioksidan Kapasite veToplam Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi, 6th INTERNATIONAL MUGLABEEKEEPING PINE HONEY CONGRESS, 15.10.2018
Cinar, A. & Ordu, N. (2017). Food-Derived Natural Antimicrobial Peptides, 17th International Nutrition Diagnostic Conference, 09.10.2017
Editörlükler
* Bu içerik 01.12.2024 11:39 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.