DPÜ’de Keramika Zirve Başarı Ödülleri

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün en başarılı öğrencilerinin ödüllendirildiği Keramika Zirve Başarı Ödülleri için Üniversitemizde tören düzenlendi.

DPÜ'de Keramika Zirve Başarı Ödülleri için tören düzenlendi.

İİBF Amfi-2'nin Lisansüstü Eğitim Enstitümüz tarafından düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Lisansüstü Eğitim Enstitümüz Doç. Dr. Eray Acar, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Köse, ödül almaya hak kazanan mezunlarımız, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Enstitümüzün yüksek lisans ve doktora programlarından alanlarında en yüksek başarı ortalamasına sahip olanların ödüllendirildiği törende bu yıl 9 mezun öğrencimiz ödül kazanmaya layık bulundu.

Yüksek Lisans kategorisinde Eğitim Bilimleri alanında Ayşe Reyhan Korkmaz, Fen Bilimleri alanında Şefika Kurum, Sosyal Bilimler alanında Tarkan Güler, Beden Eğitimi ve Spor alanında Gülçin Duşbudak, Güzel Sanatlar alanında ise Enise Erva Sayık Keramika Zirve Başarı Ödülü'ne layık görülen mezunlarımız oldular. Doktora kategorisinde ise Sosyal Bilimler alanında Fatmanur Alhanlıoğlu, Fen Bilimleri alanında Ferhan Yedidağ, Beden Eğitimi ve Spor alanında Melek Akkurt bu anlamlı ödülün sahipleri oldular. Mansiyon ödülü ise İpek Yeşil'in oldu.

Ödüler layık bulunan öğrencilerimiz, ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve protokol üyelerinin elinden aldılar.

Törenin ardından Ressam Bayram Yıldız’a ait Kütahya Koleksiyonu Suluboya Resim Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mayıs 2024, Cuma / 1396 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü lisansüstü eğitim enstitüsü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler