NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ - Yüksek Lisans-Tezli
Akademik Görevler
2022 - (devam ediyor)
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
İdari Görevler
2024 - (devam ediyor)
Müdür Yardımcısı
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
İş Deneyimi
2017 - 2018
Stajyer
Ramada Plaza By Wyndham
Ramada Hotels - Mutfak Departmanı
2017 - 2018
Stajyer
Ramada Hotel
-
2018 - 2018
Stajyer
Sueno Deluxe Belek
Sueno Deluxe Belek - Mutfak Deparmanı
2018 - 2019
Stajyer
Accor Group
Novotel Konya - Mutfak Departmanı
2018 - 2019
Stajyer
Novotel Konya
-
2018 - 2018
Stajyer
Sueno Deluxe Belek
-
Ödüller & Burslar
2019 - Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi
Turizm Fakültesi Birincilik Ödülü
2019 - Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Birinciliği
Çalışma Alanları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık
Mutfak Uygulamaları
Dersler
Önlisans / 2023-2024
Çevre Koruma
Ön Lisans / Güz Dönemi / 2024-2025
Gıda Muhafaza Metotları
Önlisans / 2023-2024
Girişimcilik
Önlisans / 2022-2023
Girişimcilik
Önlisans / 2021-2022
Girişimcilik
Önlisans / 2023-2024
Kalite Güvencesi ve Standartları
Önlisans / 2022-2023
Kariyer Planlama
Önlisans / 2021-2022
Kariyer Planlama
Önlisans / 2023-2024
Meslek Etiği
Önlisans / 2022-2023
Meslek Etiği
Önlisans / Güz Dönemi / 2024-2025
Pişirme Yöntemleri I
Önlisans / 2022-2023
Sağlık Turizmi
Önlisans / 2021-2022
Sağlık Turizmi
Önlisans / 2023-2024
Sosyal Güvenlik
Önlisans / 2022-2023
Sosyal Güvenlik
Yayınlar
Kitaplar
Ünlü, Y. (2024). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar I, : Özgür Yayınları
Ünlü, Y. &, G. K. (2023). Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık
Ünlü, Y. &, G. K. (2023). Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık
Ünlü, Y. &, G. K. (2022). Güncel Konular Işığında İşletme ve Ekonomi Yazıları - I, Bursa: Ekin Yayınevi
Makaleler
Akbaş, M., , Ü. Y. &, K. H. (2023). Effect of melon seed powder on the quality characteristics of cupcakes. Scientific Web Journals (SWJ), 9(4),304 - 312. 10.3153/FH23027
Ünlü, Y. &, N. H. F. (2022). Gastronomi Festivalleri Kapsamında Konya Mutfağının Değerlendirilmesi. AHBVÜ Turizm Fakültesi Dergisi, 25(1),68 - 97. 10.55931/ahbvtfd.1099916
Bildiriler
Ünlü, Y., , S. Y. &, N. H. F. (2021). AFTER ATESBAZ-I VELI AND ATESBAZI VELI, PEOPLE WHO CAME TO THE COOKERY OFFICE, II. INTERNATIONAL HAZAR SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, 10.04.2021
Sarıtaş, A. &, Ü. Y. (2020). Eskişehir Çerkezlerinden Gastronomik Bir Öge: Çerkez Tuzu ve Çerkez Tuzu ile Yapılan Yemekler, 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Veli Sempozyumu, 17.09.2020
Nizamlıoğlu, H. F., , Ü. Y. &, S. A. (2020). AKŞEHİR YEMEK KÜLTÜRÜ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Veli Sempozyumu, 17.09.2020
Ünlü, Y. &, N. H. F. (2019). DÜNYA’NIN ORTASINDAN ÇIKAN GELENEKSEL LEZZET: PEYNİR BAKLAVASI, 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ, 20.12.2019
Editörlükler
* Bu içerik 08.04.2025 06:46 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.