Şimşek, Z. &, B. A. (2022). Et ve Et Ürünlerinde Duyusal Kalite. Tarımsal Üretim ve Pazarlamada Akademik Yaklaşımlar, ANKARA: İksad Yayınevi
Şimşek, Z. &, B. A. (2022). Profesyonel Mutfak Uygulamalarında İş Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi. Sosyal Bilimlerde Teorik ve Ampirik Araştırmalar-II, ANKARA: İksad Yayınevi
Makaleler
Şimşek, Z. &, K. D. (2023). Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin fonksiyonel gıda algısı. Holistence Publications, 2(1),33 - 41. 10.58625/jfng-2095
Ekici, L., Şimşek, Z., Öztürk, İ., Sağdıç, O. & Yetim, H. (2014). Effects of Temperature, Time, and pH on the Stability of Anthocyanin Extracts: Prediction of Total Anthocyanin Content Using Nonlinear Models. FOOD ANALYTICAL METHODS, 7(6),1328 - 1336. 10.1007/s12161-013-9753-y
Bildiriler
Keşkekci, D. &, Ş. Z. (2022). Z Kuşağının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi, Tutum ve Davranışları: Kütahya İli Örneği, II. Latin American Conference on Natural and Applied Scıences, 05.04.2022
Doğan, M. &, Ş. Z. (2022). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Risklerin Yol Açtığı Olumsuzlukların İyileştirilmesi Üzerine Bir İnceleme., VII. International Battalgazi Scientific Studies Congress, 28.01.2022
Korkut, S., , Ş. Z. &, D. M. (2022). Sensory Quality Properties of Fermented Foods, VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, 07.10.2022
Şimşek, Z., Öztürk, İ. & Sağdıç, O. (2015). Microbiological, physicochemical and color characteristics of fermented red pepper and garlic for use as lactic acid bacteria supplier ingredients in sucuk, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosnia, 01.10.2015
Solmaz, D., Şimşek, Z., Sağdıç, O. & Yetim, H. (2012). Geleneksel gıdalarımızdan dut pekmezinin teknolojik özellikleri ve önemi, III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 10.05.2012
Sağdıç, O., Şimşek, Z. & Yetim, H. (2010). Fermente sucuk üretiminde fermentasyon mikroorganizmaları kaynağı olarak turşu suyu kullanımı, I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, 02.12.2010
Yetim, H., Ekici, L., Şimşek, Z. & Sağdıç, O. (2010). The effect of anthocyanin based extracts on the color of cemen paste used on pastirma. A dry cured meat product, 56th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., 15.08.2010
Öztürk, İ., Sağdıç, O., Şimşek, Z. & Ekici, L. (2009). Bitkisel doğal ajanların gıdaların muhafazasında kullanımı, 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14.05.2009
Şimşek, Z. & Sağdıç, O. (2009). Laktoz İntolerans, Pamukkale Süt ve Ürünleri Sempozyumu, 21.05.2009
Şimşek, Z. (2021). Fermente Sebze Ürünlerinden Turşunun Besinsel Önemi, 5. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 15.01.2021
Şimşek, Z. (2021). Trans Yağ Asitlerinin Sağlığa Etkileri, 5. Uluslararasi Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 16.04.2021
Şimşek, Z. (2020). Fermente Sucuklarda Gıda Güvenliği, 3. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 09.05.2020
Şimşek, Z. (2020). Probiyotiklerin Fonksiyonel Özellikleri, 2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, 29.02.2020
Şimşek, Z. (2019). Fermente Gıda Üreten İşletmelerde Hijyen ve Sanitasyon, INTERNATIONAL BLACK SEA COASTLINE COUNTRIESSYMPOSIUM-2, 20.07.2019
Şimşek, Z. & Dinç, G. B. (2019). Bitkilerdeki Fonksiyonel Gıda Bileşeni Antosiyaninler Üzerine Bir İ nceleme, HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, 21.06.2019
Dinç, G. B. & Şimşek, Z. (2019). Şifalı Bitkilerimizden Zerdeçalın Özellikleri ve Önemi, HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, 21.06.2019
Editörlükler
* Bu içerik 07.04.2025 12:02 tarihinde DPUPortal tarafından üretilmiştir.