DPUPortal - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgi Portalı
Zeynep Şimşek

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Şimşek

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi

  • Profil
  • Kişisel
  • Eğitim Bilgileri
  • Görevler / İş Deneyimi
  • ÜAK Temel Alan
  • Dersler
  • Projeler
  • Yönetilen Tezler
  • Yayınlar
  • Tasarım/ Patent/ Ödül
  • Sanatsal Faaliyetler
  • Bilgi Paylaşımlarım
  • Galeri
  • İletişim

Yayınlar

  Yıllara Göre Grafiklerim Türlere Göre Grafiklerim Kapsamına Göre Grafiklerim Endeksine Göre Grafiklerim

Kitaplar

Şimşek, Z. &, B. A. (2022). Et ve Et Ürünlerinde Duyusal Kalite. Tarımsal Üretim ve Pazarlamada Akademik Yaklaşımlar, ANKARA: İksad Yayınevi

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Et ve Et Ürünleri,Duyusal Kalite

Şimşek, Z. &, B. A. (2022). Profesyonel Mutfak Uygulamalarında İş Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi. Sosyal Bilimlerde Teorik ve Ampirik Araştırmalar-II, ANKARA: İksad Yayınevi

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

İş Sağlığı ve Güvenliği,Profesyonel Mutfak Uygulamaları,Gastronomi

Makaleler

Şimşek, Z. &, K. D. (2023). Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin fonksiyonel gıda algısı. Holistence Publications, 2(1),33 - 41. 10.58625/jfng-2095

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Fonksiyonel Gıda,Gastronomi ve Mutfak Sanatları,Ürün Geliştirme

Ekici, L., Şimşek, Z., Öztürk, İ., Sağdıç, O. & Yetim, H. (2014). Effects of Temperature, Time, and pH on the Stability of Anthocyanin Extracts: Prediction of Total Anthocyanin Content Using Nonlinear Models. FOOD ANALYTICAL METHODS, 7(6),1328 - 1336. 10.1007/s12161-013-9753-y

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Anthocyanin,Heat degradation,Modeling

Bildiriler

Keşkekci, D. &, Ş. Z. (2022). Z Kuşağının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi, Tutum ve Davranışları: Kütahya İli Örneği, II. Latin American Conference on Natural and Applied Scıences, 05.04.2022

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Gıda Güvenliği,Z Kuşağı Bilgi Düzeyi

Doğan, M. &, Ş. Z. (2022). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Risklerin Yol Açtığı Olumsuzlukların İyileştirilmesi Üzerine Bir İnceleme., VII. International Battalgazi Scientific Studies Congress, 28.01.2022

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Riskler,Yiyecek İçecek İşletmeleri,Hijyen ve Sanitasyon

Korkut, S., , Ş. Z. &, D. M. (2022). Sensory Quality Properties of Fermented Foods, VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, 07.10.2022

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Fermente Gıdalar, Duyusal Kalite

Şimşek, Z., Öztürk, İ. & Sağdıç, O. (2015). Microbiological, physicochemical and color characteristics of fermented red pepper and garlic for use as lactic acid bacteria supplier ingredients in sucuk, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosnia, 01.10.2015

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Solmaz, D., Şimşek, Z., Sağdıç, O. & Yetim, H. (2012). Geleneksel gıdalarımızdan dut pekmezinin teknolojik özellikleri ve önemi, III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 10.05.2012

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Sağdıç, O., Şimşek, Z. & Yetim, H. (2010). Fermente sucuk üretiminde fermentasyon mikroorganizmaları kaynağı olarak turşu suyu kullanımı, I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, 02.12.2010

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Yetim, H., Ekici, L., Şimşek, Z. & Sağdıç, O. (2010). The effect of anthocyanin based extracts on the color of cemen paste used on pastirma. A dry cured meat product, 56th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., 15.08.2010

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Öztürk, İ., Sağdıç, O., Şimşek, Z. & Ekici, L. (2009). Bitkisel doğal ajanların gıdaların muhafazasında kullanımı, 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14.05.2009

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Şimşek, Z. & Sağdıç, O. (2009). Laktoz İntolerans, Pamukkale Süt ve Ürünleri Sempozyumu, 21.05.2009

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Laktoz İntolerans

Şimşek, Z. (2021). Fermente Sebze Ürünlerinden Turşunun Besinsel Önemi, 5. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 15.01.2021

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Şimşek, Z. (2021). Trans Yağ Asitlerinin Sağlığa Etkileri, 5. Uluslararasi Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 16.04.2021

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Şimşek, Z. (2020). Fermente Sucuklarda Gıda Güvenliği, 3. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 09.05.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Şimşek, Z. (2020). Probiyotiklerin Fonksiyonel Özellikleri, 2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, 29.02.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Şimşek, Z. (2019). Fermente Gıda Üreten İşletmelerde Hijyen ve Sanitasyon, INTERNATIONAL BLACK SEA COASTLINE COUNTRIESSYMPOSIUM-2, 20.07.2019

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Şimşek, Z. & Dinç, G. B. (2019). Bitkilerdeki Fonksiyonel Gıda Bileşeni Antosiyaninler Üzerine Bir İ nceleme, HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, 21.06.2019

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Dinç, G. B. & Şimşek, Z. (2019). Şifalı Bitkilerimizden Zerdeçalın Özellikleri ve Önemi, HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, 21.06.2019

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Editörlükler

DPU

T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

DPUPortal Platformu

DPUPortal Nedir?

DPUPortal, Üniversitemiz ailesine mensup akademik ve idari tüm personelimizin kişisel bilgilerinin yer aldığı bir sistemidir.

Ayrıca değerli akademisyenlerimizin alanları ile ilgili güncel akademik yazılarına ulaşabileceğiniz önemli bir akademik kaynaktır.

Hızlı Erişimler

  • Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
  • Merkez Kütüphane
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Uygulamalar

DPUMobil uygulamasını telefonunuza kurarak üniversitemiz hakkındaki herşeye cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.

AppStore Android
© 2024 T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörlüğü , Tüm hakları saklıdır.
  • Kullanım Koşulları