Albayrak, B. B. & Tuncel, N. B. (2025). The effect of infrared-assisted thermal and hydrothermal treatments on low-quality wheat flour obtained from tail-end passages and cracker quality. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, 121(),1 - 7. 10.1016/j.jcs.2024.104065
Albayrak, B. B., , T. N. B. &, K. H. (2021). Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi. Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences, 7(1),100 - 113. 10.28979/jarnas.890536
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B., Yılmaz, T. N. & Masatcıoğlu, M. T. (2020). Extrusion cooking of immature rice grain: under-utilized by-product of rice milling process. Journal of Food Science and Technology, 57(8),2905 - 2915.
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Bildiriler
Albayrak, B. B., , T. N. B. &, K. H. (2020). Infrared Kurutma İşleminin Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.11.2020
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B. & Masatcıoğlu, M. T. (2018). Olgunlaşmamış Pirinçten Ekstrüde Çerez Üretimi: Stabilizasyon ve Ekstrüzyon Koşullarının Etkisi, Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, 03.05.2018
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Editörlükler
Diğer Yayınlar
, (2018). Albayrak, B. B., 2018. Olgunlaşmamış Pirinç Ununun Çerez Tipi Ekstrüde Ürün Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması, Yüksek Lisans Tezi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Çanakkale., :