Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B., Yılmaz, T. N. & Masatcıoğlu, M. T. (2020). Extrusion cooking of immature rice grain: under-utilized by-product of rice milling process. Journal of Food Science and Technology, 57 (8), 2905 - 2915.
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B. & Kocabıyık, H. (2020). Infrared Kurutma İşleminin Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21-23 Ekim, Çanakkale, 111s.
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B. & Kocabıyık, H. (2018). Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi, 1. Proje Pazarı, 25.04.2018
(s. 41-42) ISBN: 978-605-4222-64-3
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B. & Masatcıoğlu, M. T. (2018). Olgunlaşmamış Pirinçten Ekstrüde Çerez Üretimi: Stabilizasyon ve Ekstrüzyon Koşullarının Etkisi, Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, 03.05.2018
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Tez Çalışması
Albayrak, B. B., 2018. Olgunlaşmamış Pirinç Ununun Çerez Tipi Ekstrüde Ürün Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması, Yüksek Lisans Tezi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Çanakkale.