DPUPortal - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgi Portalı
Hilal Kılmanoğlu

Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılmanoğlu

Pazarlar Meslek Yüksekokulu

  • Profil
  • Kişisel
  • Eğitim Bilgileri
  • Görevler / İş Deneyimi
  • ÜAK Temel Alan
  • Dersler
  • Projeler
  • Yönetilen Tezler
  • Yayınlar
  • Tasarım/ Patent/ Ödül
  • Sanatsal Faaliyetler
  • Bilgi Paylaşımlarım
  • Galeri
  • İletişim

Yayınlar

  Yıllara Göre Grafiklerim Türlere Göre Grafiklerim Kapsamına Göre Grafiklerim Endeksine Göre Grafiklerim

Kitaplar

Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2023). Multidisipliner Akademik Yazılar, : Ekin Basın Yayın Dağıtım

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Makaleler

Bildiriler

Kılmanoğlu, H. &, A. M. (2022). Farklı Hammadde ve Muhafaza Yöntemlerinin Tarhana Özelliklerine Etkileri Üzerine Bir Çalışma, 2nd International Congress on Scientific Advances (ICONSAD'22), 21.12.2022

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Tarhana

Kılmanoğlu, H. &, A. M. (2021). Glutensiz Fırıncılık Ürünlerinde Kullanılan Unların Özellikleri, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu, 22.02.2021

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Kılmanoğlu, H. & Durak, M. Z. (2020). Microbial and Physicochemical Properties of Kombucha Fermentation and Alternate Substrate Sources:A Review, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Kılmanoğlu, H., Alkay, Z. & Durak, M. Z. (2018). Antifungal Özelliklere Sahip Laktik Asit Bakterileri Kullanılarak Beyaz Ekmekte Küflenmenin Engellenmesi ve Raf Ömrünün Uzatılması, Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26.10.2018

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Kılmanoğlu, H. & Durak, M. Z. (2024). The Importance of Insects and Stem Cells for Sustainable Food Sources, International Food Innovation and Sustainability Congress, 16.05.2024

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Comparison of Different Methods Used To Obtain Cherry Kernel Oil, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

Editörlükler

Diğer Yayınlar

, (2020). Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020, :

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

, (2020). Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020, :

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

, (2020). Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020, :

Özet Metin

Anahtar Kelimeler

DPU

T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

DPUPortal Platformu

DPUPortal Nedir?

DPUPortal, Üniversitemiz ailesine mensup akademik ve idari tüm personelimizin kişisel bilgilerinin yer aldığı bir sistemidir.

Ayrıca değerli akademisyenlerimizin alanları ile ilgili güncel akademik yazılarına ulaşabileceğiniz önemli bir akademik kaynaktır.

Hızlı Erişimler

  • Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
  • Merkez Kütüphane
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Uygulamalar

DPUMobil uygulamasını telefonunuza kurarak üniversitemiz hakkındaki herşeye cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.

AppStore Android
© 2024 T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörlüğü , Tüm hakları saklıdır.
  • Kullanım Koşulları