Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
Alkay, z., Kılmanoğlu, H. & Durak, M. Z. (2020). Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (), - .
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Kılmanoğlu, H., İşleten, H. M., Güneşer, O. & Yüceer, Y. (2020). Optimization of Pretreatment and Enzymatic Hydrolysis Conditions of Tomato Pomace for Production of Alcohols and Esters by Kluyveromyces marxianus. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, (), - .
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler
Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Comparison of Different Methods Used To Obtain Cherry Kernel Oil, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Kılmanoğlu, H. & Durak, M. Z. (2020). Microbial and Physicochemical Properties of Kombucha Fermentation and Alternate Substrate Sources:A Review, 2. International Agricultural, Biological Life Science Conference, 01.09.2020
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Kılmanoğlu, H., Alkay, Z. & Durak, M. Z. (2018). Antifungal Özelliklere Sahip Laktik Asit Bakterileri Kullanılarak Beyaz Ekmekte Küflenmenin Engellenmesi ve Raf Ömrünün Uzatılması, Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26.10.2018
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler
Dinç, G. B., Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Çimlendirilmiş Bakliyat Unlarının Glutensiz Ürünlerde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Kılmanoğlu, H. & Akbaş, M. (2020). Atık Meyve Ve Sebze Unlarının Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21.10.2020
Özet Metin
Anahtar Kelimeler
Akbaş, M. & Kılmanoğlu, H. (2020). Glutensiz Ürünlerde Nohut Ununun Kullanımının Araştırılması, TÜRKİYE . GIDA KONGRESİ, 21.10.2020