Mobil Menü
Doç. Dr.
Serdar Eren
Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Profil
Kişisel
Eğitim Bilgileri
Görevler / İş Deneyimi
ÜAK Temel Alan
Dersler
Projeler
Yönetilen Tezler
Yayınlar
Tasarım/ Patent/ Ödül
Sanatsal Faaliyetler
Bilgi Paylaşımlarım
Galeri
İletişim
Dersler
Dersler
Kültürel Miras Turizmi (Tezli YL)
İncele
Yüksek Lisans / 2020-2021
Kültürel Miras Turizmi (Tezsiz YL)
İncele
Yüksek Lisans / 2020-2021
Kütahya Mutfağı Araştırmaları I
İncele
Yüksek Lisans / 2021-2022
Kütahya Mutfağı Araştırmaları II
İncele
Yüksek Lisans / 2021-2022
Mutfak Sanatları ve Yönetimi (İÖ)
İncele
Lisans / 2019-2020
Mutfak Sanatları ve Yönetimi (NÖ)
İncele
Lisans / 2019-2020
Mutfak Uygulama I
İncele
Lisans / 2021-2022
Mutfak Uygulama I
İncele
Lisans / 2020-2021
Mutfak Uygulama II
İncele
Lisans / 2021-2022
Profesyonel Mutfak Yaşamına Giriş (NÖ)
İncele
Lisans / 2019-2020
Turizm İşletmelerinde İnovasyon Yönetimi (Tezli YL)
İncele
Yüksek Lisans / 2019-2020
Turizmde Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar (Tezli YL)
İncele
Yüksek Lisans / 2019-2020
Türk ve Dünya Mutfakları
İncele
Yüksek Lisans / 2021-2022
Yiyecek ve içecek Hizmetleri (NÖ)
İncele
Lisans / 2019-2020
Yiyecek ve İçecek Pazarlama
İncele
Lisans / 2020-2021