2015-2016 Bilgisayar Destekli Mühendislik Tasarımı Dersi Projeleri Resim Galerisi Geri

28 Mayıs 2016 | 3391 defa görüntülendi

Bu çalışmalar 2015-2016 Bahar döneminde Bilgisayar Destekli Mühendislik Tasarımı (Tek Seç II) dersini alan Dumlupınar Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından, CATIA V5 CAD/CAM/CAE yazılımı ile yapılmıştır.

Dönem başında gruplarını oluşturan öğrencilerimiz, kendi belirledikleri mevcut bir sistemi ele alarak sistem elemanlarını CATIA' da Sketcher ve Part Design modülleri ile modellemişlerdir. Ardından Assembly Design'da montaj yapmışlar ve Drafting modülü ile parçaların imalat resimlerini oluşturmuşlardır. Çalışmalarını tamamlayan öğrenciler, 18 Mayıs 2016 ders saatinde projelerinin sunumlarını yapmışlardır.