Türkiye'nin en büyük akademik portalı...

Dumlupınar ailesine mensup tüm kişiler ve binlerce akademik bilgi paylaşımı içerisinden arama yapabilirsiniz.

DPUPortal Nedir?

DPUPortal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ailesine mensup tüm akademik ve idari personelimiz tarafından kullanılabilen kişisel bir bilgi sistemidir. Bu sisteme üye kullanıcılar sistem üzerinden arkadaş grupları oluşturabilmekte ve grubundaki kişilerin paylaşımlarını takip edebilmektedir.

DPUPortala üye olmasa dahi isteyen herkes, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Akademik Bilgi birikiminden Portal üzerinden aramalar yaparak yararlanabilecekler.

Değerli Akademisyenlerimizde mesleki birikimlerini, portal üzerinden makaleler yayınlayarak öğrencileri ve portalımızı ziyaret eden herkes ile paylaşabilecekler. DPUPortal sistemi makalelerden kasıt yayınlanmış akademik çalışmalar değildir. Buradaki amacımız; Akademisyenlerimizin uzmanlık alanları ile ilgili her türlü birikimlerini paylaşmalarını sağlayarak büyük bir akademik kaynak oluşturabilmektir. Elbette yalnızca akademisyenlerimiz değil, portalı kullanan tüm kullanıcılarımız mesleki bilgilerini portal üzerinden paylaşabilecekler.